Ultimele zile de vară vrem să le petrecem alături de voi ca să creăm amintiri comune de neuitat. Pe 19 august, te invităm să faci 23 de km pe Nistru. Traseul propus este de la plaja Criuleni  spre plaja din Vada lui Voda.

Taxa de participare: 1500 MDL. Copiii pana la 13 ani inclusiv: gratis. Chiar dacă nu ai stat niciodată pe SUP și nu știi să înnoți, crede-ne, te vei descurca de minune!

Fondurile din acest proiect vor fi destinate pentru achiziția echipamentelor medicale și consolidării serviciilor paliative pentru circa 250 pacienți care fac parte din Rețeaua Națională de Îngrijire Paliativă din Republica Moldova ”Hospices of Hope Moldova” și Centrului de zi pentru îngrijiri paliative din orașul Orhei ”Aripile Speranței”, deschis în 2022 inclusiv pentru refugiații din Ucraina care beneficiază de suport și consiliere.

Donațiile pot fi făcute online (click aici pentru donatie / vă rugăm să indicați în detaliile plății numele Dvs) sau în boxa de colectare de fonduri în ziua turneului (19 aug) la oficiul sup.md.

Placa SUP poate fi folosită pe orice suprafață de apă chiar și de începători. Placa alunecă fără efort pe ape line și oferă experiențe de neuitat prin care puteți admira frumusețea naturii în picioare sau așezat. La fel în acest turneu punem la dispoziție și caiac pentru doritori.

Traseu:                  Plaja Criuleni – Plaja Vadă lui Vodă

Total km:               23 km

8:00                       Înregistrarea participantilor. Cafea/ ceai gustări.

8:30                       Pornirea cu autocarul spre Criuleni.

9:00                       Instruirea participanților referitor la folosirea SUP/caiac.

9:30                       Pornire în SUP Charity Challenge.

11:00                     Popas nr. 1 dupa 9 km de vâslit pe SUP/caiac (băuturi răcoritoare/gustări).

13:45                     Popas nr. 2 dupa total 16 km de vâslit pe SUP/caiac pentru prânz (frigărui de pui/legume/ bauturi răcoritoare).

16:15                     Final traseu la Vada lui Voda/ gustare de final/ poze/impresii.  

 

Organizatorii asigura participantii cu:

- instructaj,

- antrenori pe tot parcursul traseului,

- fructe si gustari pentru popasuri,

- pranz (carne de pui & legume), dacă sunteți vegetarian vă rugăm să anunțați organizatorul,

- dispoziție și experiență inedită.

Inscrie-te acum și alege parcurgerea traseului pe SUP sau caiac singur sau împreună cu familia sau prietenii. Nu este nevoie de pregătire specială sau experiență.

Detalii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon +373 79266407.

Completeaza formularul de participare din dreapta site-ului. 

Vă mulțumim!