Pe data de 8 februarie a.c. a avut loc o întrevedere de lucru a dlui Graham Perolls, Fondatorul Hospices of Hope Moldova, cu dl Alexandru Gasnaș, Secretar de Stat al Ministerului Sănătății,
unde au fost discutate prioritățile de activitate ale organizației Hospices of Hope Moldova pentru anul curent, precum și planurile de dezvoltare pe domeniul de îngrijiri paliative la nivel național.

A fost trecută în revistă activitatea Hospices of Hope atât în Republica Moldova, cât și alte țări din Europa de Sud-Est. În special a fost remarcat progresul și nivelul de dezvoltare în timp a domeniului îngrijirilor paliative din România,
realizate de organizația parteneră Hospice Casa Speranței.

Ministerul Sănătății al Republicii Moldova a reconfirmat angajamentul ferm de a susține și de a contribui de o manieră consecventă la dezvoltarea serviciului de îngrijiri paliative în țara noastră.
De asemenea, a fost manifestat interesul de a face schimb de experiență cu partenerii din Romania, cu ideea de a transpune cele mai bune practici și în Republica Moldova pe domeniul îngrijirlor paliative.