Cu pași rapizi, dar siguri ne apropiem de cel mai important eveniment anual organizat de Hospices of Hope Moldova. La a 9-a ediție, cei mai curajoși entuziaști ai ciclismului se vor reîntâlni în cadrul tradiționalului manifest – HOSPICE BIKE TOUR, pentru a parcurge un traseu de neuitat be biciclete, cu destinația finală Vama Veche, România. Scopul principal al acestei inițiative fiind susținerea copiilor și adulților din Republica Moldova ce suferă de cancer și alte maladii incurabile.

Este un eveniment unic, unde perseverența și dragostea pentru sport se contopesc cu dorința necondiționată de a contribui cu o faptă bună pentru beneficiarii Hospices of Hope Moldova, ce necesită îngrijiri paliative. În cadrul organizației, orice pacient are posibilitatea să primească, absolut gratuit, asistență medicală, socială și psihologică, datorită ajutorului oferit de către susținătorii Hospices of Hope Moldova.

Fiecare dintre participanți, pe lângă provocarea de a parcurge peste 540 de km în 4 zile spre Vama Veche, România, este provocat să colecteze și 500 EUR pentru bolnavii incurabili din diferite regiuni ale Republicii Moldova. Această sumă fiind un simbol al altruismului uman, o contribuție ce va oferi posibilitatea beneficiarilor Hospices of Hope Moldova să-și trăiască viața cu demnitate și fără durere, până la ultima clipă.

Dacă dorești și tu să devii partea a acestui eveniement caritabil, unde vei parcurge peste 540 de km cu bicicleta și vei strânge fonduri în susținerea persoanelor de suferă de maladii incurabile, te invităm cu drag să te alături inițiativei noastre, completând formularul de participare, de îl găsești pe pagina principală în dreapta.

Pentru detalii referitor la eveniment, te rugăm să ne contactezi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  / +37379266407, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / 060105882 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / +37369163263

Detalii privind traseul pe zile urmează a fi plasate în timpul apropiat.

Perioada:  22 iunie – 26 iunie 2024. Cursa va avea loc de sâmbătă până marți, iar miercuri va fi întoarcerea organizată cu transport spre Chișinău. 

Durată: 4 zile traseu + 1 zi drumul înapoi. Total peste 540 de km.

Destinație: Vama Veche, România – destinația finală MAREA!

CONDIȚIILE DE PARTICIPARE:

-E necesar să aveți o bicicletă în stare bună din punct de vedere tehnic, preferabil una de șosea (cursieră) + cască;

- Pregătire fizică pentru a parcurge un traseu de peste 540 de km în 4 zile (solicităm respectuos dovada acestui fapt prin raport de pe aplicația Strava sau oricare altă aplicație ce poate demonstra pregătirea participantului);

- Cunoștințe și capacitatea de a merge în pluton pe traseu;

- Să participați (după posibilitate) la antrenamentele organizate de Hospices of Hope Moldova;

- Fiind o cursă caritabilă, fiecare participant își propune drept scop să acumuleze 500 euro - pentru serviciile gratuite de îngrijire paliativă oferite în rețeaua Hospices of Hope Moldova;

- Plata pentru cazare și mâncare nu este oferită de program.

Organizatorii oferă:

- Suport logistic pentru buna desfășurare a evenimentului (inclusiv rezervare hotel/ mâncare);

- Snack-uri pentru turneu; apă, băuturi, fructe, batonașe energizante;

- Piese de schimb în limita stocului disponibil;

- Tricou sportiv pentru ciclism;

- Fotografii și filmări profesioniste din cadrul turneului;

- Training pentru colectarea de fonduri în cadrul proiectului.

Pachetele de sponsorizare pentru companii sunt disponibile la cerere, iar detaliile urmează să fie discutate cu echipa Hospices of Hope Moldova.