Organizația Hospices of Hope Moldova are bucuria de a vă invita la cina de caritate dedicată pacienților îngrijirilor paliative din regiunile Soroca, Orhei, Ocnița și Taraclia. Cina de caritate sub genericul ”Charity Winter Dinner” se planifică pentru sâmbătă, 11 decembrie 2021, ora 17:00 în Chișinău, Republica Moldova.

Evenimentul, Charity Winter Dinner, are drept scop colectarea fondurilor pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă din Republica Moldova prin redistribuirea fondurilor către 4 echipe multidisciplinare care oferă servicii gratuite pentru circa 200 copii și adulți care se află în stadii terminale de boală. Prin acest eveniment ne propunem împărtășirea istoriilor pozitive din viața pacienților noștri, prezentarea activității Hospices of Hope Moldova și colectarea de fonduri pentru bolnavii incurabili.

Biletul la cină este în valoare de 100 Eur per persoană. Achitarea poate fi facută direct pe site-ul https://paynet.md/psp/093872, transfer in contul bancar al Hospices of Hope Moldova https://www.hospicesofhope.md/ro/sustine-ne, sau in cutia de donații destinata evenimentului din incinta oficiului Hospices of Hope Moldova din strada București 67, et.3, of. 7.

Reișind din situația epidemiologică și restricțiile impuse, numărul de participanți la cină este stric limitat. Astfel, este important să rezervați un bilet și să primiți confirmarea finală din partea Hospices of Hope Moldova, întrucât avem grijă să ne conformăm restricțiilor cu privire la pandemie.

În cadrul licitației la Charity Winter Dinner vor fi expuse următoarele loturi:

LOT 1 | „Moldova”, acrilic pe pânză, 99,5x99,5 cm | Cristina Balan

LOT 2 | Rochie | Oxana Munteanu / Kasandruta

 Pentru mai multe beneficii de sponsorizare sau pentru a rezerva bilete de intrare puteți contacta aici Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau +373 79266407.

 

CharityWinterDinner 2021

Formular de înregistrare / Registration form / Форма регистрации