Data de 23 martie s-a dovedit a fi una cu adevărat specială11 tineri pasionați de Ping Pong și-au încercat forțele la Turneul Caritabil de Tenis de Masă, organizat de Hospices of Hope Moldova, pentru a petrece timpul activ și cu folos, sprijinind o cauză nobilă. 
 
Felicitări pentru echipele câștigătoare: Locul 1: EBS Integrator, Locul 2: Mixbook Moldova, Locul 3: Nova Lines.
 
Dragi participanți, dorim să ne manifestăm gratitudinea pentru că ați ales să vă dedicați timpul liber, pentru a face o faptă bună și a susține persoanele care au nevoie de ajutor.
Contribuția din partea voastră ne permite să fim tot mai aproape de scopul nostru principal, de a oferi îngrijiri paliative de calitate gratuite pacienților incurabili din Republica Moldova.
EBS Integrator, Mixbook Moldova, Nova Lines vă mulțumim din suflet pentru că ați fost alături de Hospices of Hope Moldova în cadrul acestui eveniment ?.
 
Totodată, dorim să ne transmitem recunoștința către Ruslan Chihai pentru realizarea conținutului foto și către BASAVIN Winery și Relaxa Aromatherapy pentru premiile acordate participanților.
 
*Toți banii colectați vor contribui semnificativ la furnizarea sprijinului medical, psihologic și social absolut gratuit pentru beneficiarii Hospices of Hope Moldova ce suferă de o boală incurabilă și necesită îngrijiri paliative, din 5 regiuni ale țării: Chișinău, Orhei, Soroca, Ocnița și Taraclia.